Nyt

Ændringer i økonomsike fag

I går torsdag modtog alle ba-studerende ved statskundskab følgende besked:
Kære studerende
Der er kommet ny studieordning på bacheloruddannelserne Statskundskab og Samfundsfag og for sidefagsstuderende på Samfundsfag på kandidatniveau. I de nye studieordning er fagene Mikro- og makroøkonomi udgået og er blevet erstattet af faget Økonomiske principper og politik på 15 ECTS.
Hvis du mangler både Mikro- og Makroøkonomi, kan faget Økonomiske principper og politik erstatte de to fag. MEN hvis du derimod kun mangler at bestå Makroøkonomi (7,5 ECTS), vil du ikke kunne erstatte faget med Økonomiske principper og politik. I stedet skal du søge studienævnet om forhåndsgodkendelse til at tage følgende to fag som erstatning for Makroøkonomi (7,5 ECTS):
Det er vigtigt, at du søger studienævnet hurtigst muligt og senest den 31. oktober 2015. Hvis du har spørgsmål i denne forbindelse er du velkommen til at rette henvendelse til faglig vejleder Sofie Høllsberg Filstrup.

Christian Elmelund-Præstekær
Studieleder, Lektor, Institut for Statskundskab

The following two tabs change content below.

Mark Venborg Eriksen

Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune

Nyeste indlæg af Mark Venborg Eriksen (se alle)

Mark Venborg Eriksen
Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune