Nyt

Flemming Rose kommer til Agora16

Flemming_Rose_at_the_2015_European_Students_For_Liberty_Conference_in_Berlin

Agora16-udvalget bekræfter, at tidligere kulturredaktør på Jyllands-Posten Flemming Rose besøger og holder oplæg på Agora16, som finder sted d. 4 maj i år.
Flemming Rose var en central figur i den såkaldte Muhammedkrise, der kom på baggrund af en række tegninger af profeten Muhammed, som blev trykt i Jyllands-Posten i 2005.

“Han passer rigtigt godt ind i vores emne; Freedom vs. Security. Han har været meget i vælten, da han var en af hovedpersonerne i Muhammed-krisen”, fortæller Agora-udvalgsformand Kasper Junge Haugaard.

Et arrangement i to spor
Agora er en årligt tilbagevendende begivenhed, der har til formål at vise statskundskaben i praksis. De studerende får undervisningsfri hele dagen, så det er muligt at deltage i begivenheden.

Som tidligere er Agora16 delt i to spor – ét dansk og ét engelsk spor. Begge spor får besøg af oplægsholdere, der vil tale ud fra emnet Frihed versus Sikkerhed.
Agora 16-udvalget har i år valgt at lave en arbejdsstruktur, hvor medlemmer i udvalget sidder på forskellige opgaver.

“Vi vil lave et dynamisk arrangement. Der kommer både oplæg i den klassiske forstand, men også underholdning og loungestemning ved udsigten efter oplægene. Vi tænker i nye måder at gøre arrangementet interessant på”, uddyber Kasper Junge Haugaard.

Der er stadig en del navne som ikke er bekræftet endnu, men formanden fortæller, at der nærmest ingen grænser er:

“Det er klart, at vi ikke kan flyve folk ind fra alle egne af verden. Men vi har blandt andet sendt invitationer over Atlanten”.

Agora afslører oplægsholderne hen ad vejen. Skaberstaten vil indtil afholdelsen opdatere dig på, hvilke oplægsholdere der kommer til arrangementet.

The following two tabs change content below.

Mark Venborg Eriksen

Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune

Nyeste indlæg af Mark Venborg Eriksen (se alle)

Mark Venborg Eriksen
Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune