Nyt

Skaberstaten har fået ny chefredaktør

Mads Vikkelsø fra 2. semester tager stafetten op efter Mark Venborg Eriksen, som har været chefredaktør siden september 2014.

Efter en periode som skribent i redaktionen avancerer Mads Vikkelsø nu til chefredaktør på studentermagasinet Skaberstaten.

“Jeg ser Skaberstaten som bladet for de studerende og af de studerende. Det skal informere om aktiviteter og ændringer på både studiet og instituttet. Samtidig vil der også være artikler, som går på den aktuelle debat i samfundet, og som vedrører os som statskundskabere og studerende,” siger Mads Vikkelsø og uddyber:

“Jeg vil placere mig selv et sted mellem Poul Madsen og Clement Kjærsgaard på redaktørskalaen – indholdet vil være underholdende og aktuelt, men også dybdeborende og uden vaklen”.

Den nu afgående chefredaktør Mark Venborg Eriksen har søgt nye græsgange i en kommunikationsafdelingen i Odense Kommune.

“Det har været fantastisk lærerigt at være redaktør på Skaberstaten. Jeg har gennem halvandet år fået et godt indblik i, hvad Institut for Statskundskab har at tilbyde,” siger Mark Venborg.

Skaberstaten blev oprettet af Peter Lykkegaard i 2014 og er siden blevet en fast bestanddel af foreningslivet på Statskundskab.
Husk, at Skaberstaten altid er på udkig efter nye skribenter til redaktionen

The following two tabs change content below.

Emma Dasseville Hoeggaard