Nyt

Er EU noget for dig?

Torsdag den 30. marts har du mulighed for at komme og høre, hvorfor EU kan være lige noget for dig. Djøf har arrangeret et fyldigt program, hvor du blandt andet kan høre finansminister, Kristian Jensen, fortælle om, hvor vigtigt et job i EU er for Danmark.

Hvad skal jeg blive, når jeg er færdig? Det er måske et spørgsmål, som du er begyndt at stille dig selv. Et spørgsmål, som nok vil komme oftere, jo tættere du nærmer dig de sidste afsluttende eksamener. Nogen har en klar ide, mens andre går og svæver lidt mellem de mange muligheder.

Vi ved, at der står mange døre åbne for os, når vi er færdige. Lige fra det private til offentlige, nationalt og internationalt.  Du er måske ikke helt sikker på, hvad det skal være endnu. Det kan også være, du slet ikke har skænket det en tanke.

Det, der til gengæld er sikkert og vist, er, at du kan høre finansminister Kristian Jensen, fortælle dig om det at vælge et job i EU som din karrierevej. Du vil blive introduceret for en spændende arbejdsplads, hvor du vil være med til at løse tidens store udfordringer inden for økonomi, migration og sikkerhed.

Djøf står for arrangementet, som vil blive afholdt torsdag den 30. marts fra kl. 10.00-12.00 på SDU. Det vil være gratis at deltage og man behøver ikke være medlem af Djøf, men det kræver dog en tilmelding på nedenstående link.

Udover Kristian Jensen vil der også være oplæg med rektor for SDU og EU´s personaleudvælgelseskontor, EPSO. Du vil også kunne se dit snit til at snakke med danskere ansat ved EU.
Tilmeldingsfrist for arrangementet er den 29. marts.

https://www.djoef.dk/kurser-og-arrangementer/arrangementer/emne/arrangement.aspx?m4c=11329&m4cct=2290&title=EU+som+karrierevej+-+m-oe-d+bl.a.+finansminister+Kristian+Jensen

 

 

The following two tabs change content below.

Mads Vikkelsø