Nyt

Hvordan holder politikerne medierne i skak?

Den 21. april sender Samfundsblik i samarbejde med Djøf de magthungrende studerende en tur til Christiansborg. Temaet for årets studietur er “Medieeksponering af den private politiker”.

Så er det blevet tid til den årlige studietur på instituttet. Samfundsblik inviterer endnu en gang sammen med Djøf til en hyggelig bustur over broen og ind til Borgen. En god mulighed for at samle lidt motivation til resten af studiet og smage lidt på den magt, som kan tilkomme alle os, der læser samfundsvidenskab.

Hvis du ikke allerede er fanget af at se et glimt ud i din fremtid, så har Skaberstaten spurgt næstformanden, Jonas Mosumgaard, fra Samfundsblik om, hvorfor man skal tage med til Christiansborg den 21. april.

Hvorfor skal jeg ikke bare blive herhjemme og hygge mig med noget statistik?

“Du skal tage med, fordi det er en oplagt mulighed for at opleve et anderledes arrangement end de sædvanlige som politikereksaminer eller ølseminarer. Det er et superspændende tema og relevante oplægsholdere. Det bliver super hyggeligt, og det vil give en god indsigt i et anderledes aspekt af det at være politiker.”

Hvad er det for oplægsholdere?

“Temaet er jo “Medieeksponering af den private politiker” og vores oplægsholdere er Naser Khader, Marie Krarup og Marianne Jelved. De vil snakke om, hvordan de forholder sig til medierne som privatperson og som politiker.”

Hvordan kommer det til at foregå?

“Det kommer til at foregå sådan, at vi tager med bus til Kbh med morgenmadsbord, og derfra tager vi direkte ind på Christiansborg. Der vil der være booket et lokale til os, hvor vi vil høre oplægsholderne. Derefter vil der være nogle timers fri leg, hvor folk kan finde sig noget at spise, eller hvad de nu vil. Til dem, der har nået at købe billet, tager vi til slut til Københavns Universitet og ser Statskundskabsrevyen. “

Skal man medbringe noget?

“Som udgangspunkt bare sit gode humør, sunde interesser og nysgerrighed. Ja, og hvad man nu føler, man skal bruge i Kbh”

Hvor mange pladser er der tilbage?

“Der er 17 pladser tilbage…”

 

Så hvis du tænker, at det lyder som noget for dig, hvis du lige har brug for et lille pusterum og for at snuse lidt rundt i magtens korridorer, så det nu! Få en plads før din sidemand har den.

The following two tabs change content below.

Mads Vikkelsø