Nyt

Månedens overblik – Maj

Maj måned er over os, som igen i år byder på ”May-memes” og forhåbentligt sidste forelæsninger i dit yndlingsfag. Men inden du skal til din første eksamen i metode 2 eller mikro, så husk lige at instituttet ikke er gået på læseferie endnu, og afholder flere fede arrangerementer igen i maj.

Få et overblik over semestrets sidste arrangementer nedenfor.

18. maj: FUS Institutfesten
Semestrets sidste FUS fest bliver den årlige institutfest.  FUS forventer denne gang, at du møder op i dit bedste outfit, så Kantine 4 kan blive pyntet fint op denne fredag. Hold dig opdateret på begivenheden når vi nærmer os d. 18. maj her.

20. maj: SDU sommerfest
Til sidst, men ikke mindst afholdes SDU sommerfest den 20.  maj afholder SDU, som du heller ikke må gå glip af. Fra kl. 14 kan du med resten af SUD fejre, at sommeren er begyndt og eksamenerne snart er overstået for denne gang. Du finder musik, spil, grillpølser og fest på græsset ved indgang F, og dette bliver altså semestrets sidste arrangement, der nåede cuttet på månedens overblik. Bestil din billet på: http://webpay.sdu.dk/system/sommersds/.

24. maj: Foredrag med Clement Kjersgaard – Er demokratiet i krise?
Syddanske Studerende inviterer sidst i maj Clement Kjersgaard til SDU for at holde foredrag om det moderne demokrati. Styrk din viden om demokratiets udfordringer i 2018 sammen med en af de mest anerkendte journalister og foredragsholdere. Det hele foregår torsdag d. 24. maj i U55 kl. 13-15. Book din billet her.

Tøv ikke med at skrive til Skaberstaten, hvis din forening afholder et event, eller hvis du har gode idéer til, hvad der skal inkluderes i månedens overblik til næste semester.

The following two tabs change content below.

Mariam Førby

Nyeste indlæg af Mariam Førby (se alle)