Nyt

Breaking: Institutlederen har fået nyt job

Den 31. oktober 2019, blev det offentliggjort at institutleder på institut for statskundskab, Christian Elmelund-Præstekær, har fået nyt job. Fremover vil han kunne kalde sig Børne- og ungchef i Faarborg-Midtfyn kommune. Dette betyder altså instituttet står uden en officiel institutleder.

Hvad så nu? 

Instituttet står nu uden institutleder, og så alligevel ikke. Der er nemlig blevet sendt en mail ud til alle ansatte om at vice-institutleder Morten Kallestrup er blevet konstitueret institutleder indtil at jobbet bliver besat fast. 

Der vil blive sendt en ansøgnings-runde ud, så der er nu mulighed for at søge job som institutleder hos institut for statskundskab. Jobbet regnes med at blive besat pr 1. april. 

Skaberstaten forsøger i øjeblikket at få en kommentar vice-institutleder Morten Kallestrup. Denne artikel vil blive opdateret som der kommer mere nyt. 

The following two tabs change content below.

Silas Lønborg

Nyeste indlæg af Silas Lønborg (se alle)